Caliraya Lake – Slovian

Caliraya Lake

 

caliraya lakeJezeru je Caliraya dejansko nahaja v treh mestih Laguna, in sicer Lumban, Cavinti, in Kalayaan. To je ustvaril clovek, gorsko jezero v kompletu z zalivi in pesek barih, da bomo lahko pohvali na mednarodni ravni.

Vec kot to, da je tudi doma nekaj lepih letovišc. Lahko bi dosegel Caliraya do javnega ali zasebnega prevoza.

Obstaja vec nacinov za dosego tega kraja, ampak tukaj sta dve od tega. Eden od Makati z Južno Expressway in drugi, od Antipolo, ki bi lahko vzel zigzagging skozi debelo gozdnatih gricev in železniškega voznega krepak grebeni Rizalov mestih Teresa, Morong, BARAS, FAMY in vse do Laguna mestih Pillilia, Sinoloan, Pangil, Pakil, Paete in koncno Lumban, kjer je enkratna jezero se nahaja. Za cas potovanja na razdalji približno vec kot sto kilometrov od Manile je dve in pol ur, ki jih bo tam zasebni in seveda veliko daljši, ce jemljete to javno.

Caliraya jezera in manj oglaševana Lake Lumot, ki povezuje to so rezultati za infrastrukturni projekt. To je v veliki reservoir dejansko zgrajen v poznih 1930 je ameriški inženirji za dobavo vode Caliraya na hidrocentral rastlin. Trenutno je postal pomemben turisticni kraj.

Ker so bili zgrajeni jezovi, podjetniki s predvidevanji proizvedena dveh sosednjih skupnostih, ki so bile predvidene, da se ekološki skupnosti, kjer se je mogoce uživati lepote in bogastva neokrnjene narave. Rezultati so bili man-made visokogorskih jezerih, skupaj z zalivi in pesek palice – Caliraya jezera in Sierra jezera.

large-mouth black bassPravzaprav sta obe jezeri sta edini kraj v celi državi, kjer je filipinski Ribolovce lahko poskusili ujeti slovi Largemouth Black Bass, ena izmed glavnih sladkovodnih gamefish z Združenimi državami Amerike.

Americani tudi s semeni v jezerom z Largemouth Black Bass, uvoženih iz Združenih držav Amerike, ki še naprej razmnožujejo in zagotoviti igra ribicev z leto vikend razburjenje.

Vodah Caliraya jezera so kul in o ukrepih na petdeset metrov globoko. Jezera in se razteza preko roves delno potopljene hribih, ki tvorijo otoke. Na obalah so lepljive rdeca ilovica na nekaterih podrocjih in prodnate na drugih podrocjih.

Globoke vode iz jezera in je mocno gorskih vetric, ki piha iz Sierra Madre gorovja in daljni Mount Banahaw, da Caliraya Lake idealen kraj za aqua športov, kot so colnarjenje, surfanje in smucanje na vodi. Jezero je tudi idealen za ribolov, kot je igra dokaj veliko divjad ribe plavati tukaj. Izlet z ladjo okoli jezera, na voljo pa je tudi, da bi se približno štirih urah.

mountbanahawmountcristobal

Ena od možnost je perched na vrh nizko ležeca gorska in s pogledom na jezero ukazi spektakularen pogled na jezero in tri velike gore: Banahaw, Cristobal in Makiling kakor tudi na repu del Laguna de zalivu.

mountmakilinglaguna de bay

Caliraya je mesto, kjer lahko sprostite luksuzno – sprejme vožnje z ladjo, ribolov, vodne smuci, ali windsail. Ali, boste lahko samo raziskati okoliških gozdov, ali pa preprosto uživali v hladnem vetricu, uživajte v soncu in vetru. Idealno mesto za navijanje navzdol po vsem tem vrocicen in hitrim tempom življenja v mestu, ali Bjekstvo kraja s svojim partnerjem, prijateljem in družini.

Torej, ce imate cas, zakaj ne boste obiskali odlicen kraj ni za vas, da je cudovito in nepozabno doživetje!

Dobrodošli

V Caliraya jezera, vroci turisticno mesto na Filipinih, kjer tujih in lokalno prebivalstvo znajdejo v raj, ce od svetovnih briga. Se znajdejo sprošcujoce, srece in veselja s svojo ljubezen tistim, posebej družine v vecini dostopni ceni. Izvedite sedaj naš promos in diskontirane stopnje.

Bomo hvaležni angleško preiskavo transakcij. Obišcite našo stran zdaj.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684