Caliraya Lake – Greek

Caliraya Lake

 

caliraya lakeCaliraya λίμνη είναι στην πραγματικότητα βρίσκονται στις τρεις πόλεις της Laguna, δηλαδή Lumban, Cavinti και Kalayaan. Πρόκειται για ένα ύφασμα από βουνό λίμνη πλήρη ορμίσκοι με άμμο και μπαρ που θα μπορούσαμε να υπερηφανευόμαστε διεθνώς.

Περισσότερα από αυτό, είναι επίσης το σπίτι του αρκετές όμορφες θέρετρα. Μπορείτε να φτάσετε από Caliraya-δημόσιες ή ιδιωτικές-μεταφορών.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την επίτευξη αυτού του τόπου, αλλά εδώ είναι οι δύο από αυτήν. Ένα από Makati, μέσω της Νότιας EXPRESSWAY και το άλλο, από Antipolo, τα οποία θα μπορούσατε να το πήρε από το πυκνό zigzagging δασώδεις λόφους και απόκρημνες ridges των Rizal πόλεις της Teresa, Morong, Baras, Famy και το δρόμο για όλες τις πόλεις της Pillilia Laguna, Sinoloan, Pangil, Pakil, Paete και τελικά Lumban όπου η μοναδική λίμνη βρίσκεται. Ο χρόνος ταξιδιού σε μια απόσταση περίπου πάνω από εκατό χιλιόμετρα από την Μανίλα ήταν δύο και μισή ώρα από εκεί θα σε ιδιωτικό και φυσικά, πολύ μεγάλο, εάν λάβει δημοσίως.

Caliraya λίμνης και της λίμνης Lumot λιγότερο δημοσιότητας που ενώνει είναι τα αποτελέσματα ενός έργου υποδομής. Είναι πράγματι μια μεγάλη δεξαμενή χτισμένο στα τέλη του 1930 από την αμερικανική μηχανικών για την προμήθεια νερού στην Caliraya υδροηλεκτρικού σταθμού. Σήμερα έγινε ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό.

Όπως και τα φράγματα έχουν κατασκευαστεί, οι επιχειρηματίες με προοπτική δημιουργούνται δύο γειτονικών κοινοτήτων που οραματίστηκε να οικολογικές κοινότητες, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την ομορφιά και τον πλούτο της παρθένα φύση. Τα αποτελέσματα ήταν ύφασμα από ορεινές λίμνες πλήρη ορμίσκοι με άμμο και μπαρ – Caliraya Λίμνη και Σιέρα Λιμνών.

large-mouth black bassΣτην πραγματικότητα, οι δύο λίμνες είναι το μόνο μέρος σε όλη τη χώρα όπου οι ψαράδες Φιλιππίνων προσπάθεια μπορεί να πιάσει την φημισμένη Largemouth Black Bass, μία από τις κορυφαίες του γλυκού νερού gamefish των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Οι Αμερικανοί, επίσης, με σπόρους προς την λίμνη Largemouth Black Bass εισάγονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι οποίες συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται και να παρέχουν παιχνίδι αλιείς με όλο το χρόνο Σαββατοκύριακο ενθουσιασμό.

Τα νερά της λίμνης Caliraya είναι δροσερό και μέτρα περίπου πενήντα μέτρων, κατά τη βαθύτατη. Η λίμνη εκτείνεται και πάνω από roves εν μέρει κάτω από λόφους που αποτελούν τα νησιά. Οι ακτές είναι κολλώδους κόκκινο πηλό σε ορισμένους τομείς και σε άλλους τομείς pebbled.

Η βαθιά νερά της λίμνης και το βουνό ισχυρή αύρα που φυσάει από τη Sierra Madre οροσειρές και μακρινό Mount Banahaw, Λίμνη Caliraya κάνουν έναν ιδανικό τόπο για αθλήματα όπως το aqua βαρκάδα, wind surfing και θαλάσσιο σκι. Η λίμνη είναι επίσης ιδανικό για το παιχνίδι αλιείας ως αρκετά μεγάλο παιχνίδι ψάρια εδώ. Ένα ταξίδι γύρω από τη λίμνη είναι διαθέσιμη και ότι θα χρειαστούν περίπου τέσσερις ώρες.

mountbanahawmountcristobal

Ένα από τα θέρετρο perched υπάρχει πάνω σε ένα χαμηλό υψόμετρο βουνό πάνω από την λίμνη εντολές και καταπληκτική θέα στη λίμνη και τα τρία μεγάλα βουνά: Banahaw, Cristobal και Makiling, καθώς και το τμήμα της ουράς Laguna de Bay.

mountmakilinglaguna de bay

Caliraya είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε πολυτελώς – να λάβει μια βάρκα βόλτα, αλιείας, θαλάσσιο σκι, ή windsail. Ή, μπορείτε να εξερευνήσετε τη γύρω δάσος ή απλά να απολαύσουν το δροσερό αεράκι, απολαμβάνει τον ήλιο και τον άνεμο. Ένα ιδανικό μέρος για διάλυση προβλέπεται ότι μετά από όλα τα έντονα και ταχέως ρυθμού ζωής στην πόλη, ή μια απόδραση με το σύντροφό σας, τους φίλους και τις οικογένειες.

Έτσι, εάν έχετε χρόνο, γιατί δεν μπορεί κανείς να επισκεφθεί το εκεί εξαιρετική θέση για να έχετε μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία!

Καλώς ορίσατε

Η Caliraya Λίμνη, πιο hot spot τουριστικών στις Φιλιππίνες όπου ξένους και ντόπιους βρεθούν στο παράδεισο, όπου μακριά από κόσμο νοιάζεται. Θα βρεθούν χαλάρωσης, την ευτυχία και τη χαρά με την αγάπη της οικογένειας, ειδικά σε αυτές που πιο προσιτό κόστος. Μάθετε τώρα μας promos και προεξοφλημένων επιτοκίων.

Θα εκτιμούσα αγγλική έρευνα συναλλαγών. Επισκεφθείτε μας Αρχική Σελίδα τώρα.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684