Caliraya Lake – Croatian

Caliraya Lake

 

caliraya lakeCaliraya jezero je zapravo smješteni u tri naselja Laguna, naime Lumban, Cavinti i Kalayaan. To je covjek napravio planinskih jezera kompletna sa uvalama i pješcanim barovi da bismo mogli pohvaliti na medunarodnoj razini.

Više od toga, takoder je dom za nekoliko prekrasnih naselja. Možete doci do Caliraya po javnim ili privatnim prijevozom.

Postoji nekoliko nacina da dodete do ovog mjesta, ali ovdje su dvije od nje. Jedan od Vinodolski kroz Južna autocesta i drugih, iz Baska Voda, koju ste mogli uze zigzagging kroz gusto šumovitim brežuljcima i valjanje bijesan ridges od Rizal gradova Teresa, Morong, Baras, Famy i sve do Lagune gradova Pillilia, Sinoloan, Pangil, Pakil, Paete i konacno Lumban jedinstveno jezero gdje se nalazi. U vrijeme putovanja do udaljenosti od oko preko stotinu kilometara od Manila je dva i po sata da odete tamo privatno, i naravno, koliko dugo trajati ako ga javno.

Caliraya jezero i manje publicized jezero Lumot koja povezuje to su rezultati od infrastrukture projekta. To je zapravo veliki rezervoar gradena u kasno 1930s je americki inženjeri za opskrbu vodom za Caliraya hidroenergetskih postrojenja. Trenutno je postala jedan od glavnih turistickih destinacija.

Kao pregrade su konstruirani, poduzetnici s predvidanje kreirana dva susjedna zajednica koji su se ekološku envisioned zajednice, gdje se može uživati u ljepoti i bogatstvu, netaknuta priroda. Rezultati su sintetski planinskih jezera kompletna uvala s pješcanim i barovi – Caliraya jezero i Sierra jezera.

large-mouth black bassU stvari, dva jezerca su jedino mjesto u cijeloj zemlji gdje filipinski ribolovci mogu pokušati uhvatiti cuvenog Largemouth Bas Crni, jedan od prvih slatkovodne gamefish u Sjedinjene Americke Države.

Amerikanci takoder seeded jezero sa Crnom Largemouth Bas uvezena iz Sjedinjenih Americkih Država, koji i dalje razmnožiti i osigurati igru ribarima s godinu vikend uzbudenja.

U vodama Caliraya jezero su kul i mjere pedesetak metara na svoje najdublje. Jezero se proteže i roves nad dijelom potopljen brežuljcima koji oblik otoka. Na obali su ljepljive crvene gline na nekim podrucjima i šljuncane i na drugim podrucjima.

U dubokim vodama jezera i planinski jak povjetarac koji puše s Sierra Madre brdske Rasponi i dalekih brda Banahaw, provjerite Caliraya jezero idealno mjesto za vodeni sportovi kao što su veslanje, surfanje i skijanje na vodi. Jezero je takoder idealno za ribolov igra kao igra prilicno veliku ribu plivati ovdje. Izlet brodom oko jezera je dostupna i da ce trajati oko cetiri sata.

mountbanahawmountcristobal

Jedan od odmarališta nalazi se smještenim na vrhu, a low-lying planine iznad jezera i naredbe jedan spektakularan pogled na jezero i tri velika planina: Banahaw, Cristobal i Makiling kao i rep dio Laguna de zaljev.

mountmakilinglaguna de bay

Caliraya je mjesto gdje se možete opustiti luksuzno – uzeti vožnje brodom, ribolov, voda skijanja, ili windsail. Ili, jednostavno možete istražiti okolne šume ili jednostavno uživati u kul vijest, uživati u suncu i vjetru. Idealno mjesto za navijanje dolje, nakon što su svi koji užurbano i brzo tempo života u gradu, ili bijeg mjesto sa svojim partnerom, prijateljima i obitelji.

Dakle, ako imate vremena, zašto ne posjetiti mjesto ima odlican za vas da imaju prekrasan i nezaboravan doživljaj!

Dobro došli

U Caliraya jezero, najtoplija turisticko mjesto u Hrvatska gdje stranih i lokalnih ljudi pronaci sebe u raj, gdje daleko od briga svijeta. Oni se nalaze opušta, srece i radosti sa svojom ljubavi posebno onih obitelji u vecini pristupacne cijene. Saznaj sada naš promos i diskontirana stopa.

Mi cemo cijeniti Engleski upit transakcija. Posjetite našu stranicu sada.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684