Caliraya Lake – Swedish

Caliraya Lake

 

caliraya lakeCaliraya Lake faktiskt är belägna i de tre städerna i Laguna, nämligen Lumban, Cavinti, och Kalayaan. Det är människan skapad Mountain Lake komplett med vikar och sand barer som vi kan skryta med internationellt.

Mer än så, det är också ett hem i flera vackra resorts. Du kan nå Caliraya från offentliga eller privata transporter.

Det är flera sätt att nå denna plats, men här är två av det. En från Makati genom South Expressway och den andra, från Arvika, som ni kunde tagit zigzagging genom thickly skogklädda kullar och oländiga åsar av Rizal städerna Teresa, Morong, BARAS, Famy och hela vägen till Laguna städerna Pillilia, Sinoloan, Pangil, Pakil, Paete och slutligen Lumban där den unika sjön ligger. Restiden till ett avstånd av över hundra kilometer från Manila var två och en halv timme genom att åka dit privat och naturligtvis mycket länge om man tar det offentligt.

Caliraya Lake och mindre publicitet Lake Lumot som ansluter det är resultatet av ett infrastrukturprojekt. Det är faktiskt en stor reservoar byggdes i slutet av 1930-talet av den amerikanska ingenjörer att leverera vatten till Caliraya Vattenkraftverk. För närvarande blev ett stort turistmål.

När dammarna byggdes, företagare med framsynthet skapat två närliggande samhällen som var tänkt att vara ekologiska samhällen, där man kan njuta av skönhet och rikedom av orörd natur. Resultaten var människan skapad fjällsjöarna komplett med vikar och sand barer – Caliraya Lake och Sierra sjöarna.

large-mouth black bassFaktum är att de två sjöarna är den enda platsen i hela landet där filippinska fiskare kan försöka att fånga den berömda Largemouth Black Bass, en av de främsta sötvatten gamefish av Amerikas förenta stater.

Amerikanerna också seedade sjön med Largemouth Black Bass importeras från Förenta staterna, som fortsätter att föröka sig och ge spelet fiskare med året runt helgen spänning.

Farvattnen i Caliraya Lake är cool och åtgärder ungefär femtio meter på sin djupaste. Sjön sträcker sig och roves över delvis är nedsänkt i kullar som utgör öar. Stränderna är av klibbig röd lera på vissa områden och pebbled på andra områden.

Den djupa vatten i sjön och den stora berg vind som blåser från Sierra Madre bergskedjor och en avlägsen Mount Banahaw, göra Caliraya Lake en perfekt plats för Aqua sporter som rodd-, vind-surfing och vattenskidor. Sjön är också perfekt för sportfiske som ganska stora spelet fisk simma här. En båttur runt sjön finns också som skulle ta ungefär fyra timmar.

mountbanahawmountcristobal

En av de utväg finns det uppflugna på toppen av ett flackt berg med utsikt över sjön och har en imponerande utsikt över sjön och tre stora berg: Banahaw, Cristobal och Makiling liksom svansen del av Laguna de Bay.

mountmakilinglaguna de bay

Caliraya är en plats där du kan slappna av lyxigt – ta en båttur, fiske, vatten-skidor, eller windsail. Eller så kan du bara utforska den omgivande skogen eller helt enkelt njuta av sval bris, njuta av sol och vind. En idealisk plats för att rulla ner efter allt som hektisk och snabb takt liv i staden, eller en semester med din partner, vänner och familjer.

Så om du har tid, varför inte du besöker utmärkt plats där för att du ska ha en fantastisk och oförglömlig upplevelse!

Välkommen

Den Caliraya Lake, hetaste turist plats i Filippinerna där utländska och lokala människor befinner sig i paradiset där borta från världen bryr sig. De befinner sig avslappnande, lycka och glädje med sin kärlek som är speciellt familjen som mest rimlig kostnad. Ta reda på nu vår Specialerbjudanden och rabatterade priser.

Vi uppskattar engelska undersökning transaktioner. Besök vår hemsida nu.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684