Caliraya Lake – Serbian

Caliraya Lake

 

caliraya lakeЦалираыа језеро је заправо смештени у три насеља Лагуна, наиме Лумбан, Цавинти и Калаыаан. То је синтетска планинских језера са пешчана увала и барови могли похвалити да смо у иностранство.

Више од тога, такође је дом више лијепих мјеста. Могло би да дође до по-Цалираыа јавно или приватно-превоза.

Постоји неколико начина да дођете до овог места, али овде се налазе два од њега. Један од Макати кроз Соутх аутоцеста и других, од Антиполо, што сте могли да узме зигзаггинг кроз дебело шумовитим брежуљцима и ваљање испресјецан ридгес оф Ризал градова Тереса, Моронг, БАРАС, Фамы и све до Лагуна Пиллилиа градова, Синолоан, Пангил, Пакил, Паете и коначно Лумбан јединствено језеро где се налази. Путне времена на удаљености од око преко стотину километара од Манила је два и по сата тако да одете тамо приватно и наравно, колико дуго, ако се то јавно.

Цалираыа језеро и мање језеро Лумот објавити која повезује га се резултати пројекта инфраструктуре. То је заправо велики резервоар саграђена крајем 1930-их од стране америчких инжењера снабдевања водом на Цалираыа хидроелектране постројења. Тренутно је постала један од главних туристичких дестинација.

Као брана су конструисане, предузетницима са предвиђање израђена два суседна заједницама које су биле замишљен да буде еколошки заједнице, где се може уживати у лепоти и богатству нетакнута природа. Резултати су вештачки планинских језера са пешчана увала и барови – Цалираыа језеро и Сиерра језера.

large-mouth black bassУ ствари, два језера су једино место у целој земљи у којој филипински риболовце могу покушати ухватити гласовити Ларгемоутх Блацк басс, један од најбољих слатководне гамефисх у Сједињеним Државама Америке.

Американци такође сеедед језеро са Ларгемоутх Блацк басс увозе из Сједињених Америчких Држава, који и даље размножити и осигурати игра са рибара године викенда узбуђења.

Вода Цалираыа Лаке су цоол и мере педесетак метара на најдубља. Језеро се протеже и над делом потопљени ровес брда, које чине острва. На обали су лепљив црвене глине на неким областима и шљунчане и на другим областима.

Дубоке воде на језеро и јак планински повјетарац који пуше са Сиерра Мадре Планинско Распон и далеких брда Банахау, поравнају Цалираыа језеро идеално место за водени спортови као што су веслање, једрење на дасци и скијања на води. Језеро је такође идеалан за риболов игра као игра прилично великих риба плива овде. Излет бродом око језера је такође доступна да би се око четири сата.

mountbanahawmountcristobal

Једно од места налази се смјештеним на врху са ниском нивоом лагање планине изнад језера и наредбе спектакуларан поглед на језеро и три велика гора Банахау, Цристо́бал и Макилинг као и реп део Лагуна де залив.

mountmakilinglaguna de bay

Цалираыа је место где се можете опустити луксузно – снимање вожње бродом, риболов, уатер ски, или уиндсаил. Или, можете истражити околне шуми или једноставно уживати у кул повјетарац, уживати у сунцу и вјетру. Идеално место за навијање доле после свега што се брзо и напорног темпа живота у граду, или бијег место са партнером, пријатељима и породици.

Дакле, ако имате времена, зашто не посете изврсно место ондје да има прекрасан и незабораван доживљај!

Добро дошли

Тхе Цалираыа Лаке, најтоплијег туристичко место у Хрватској где је страних и локалних људи затекну у рај где је удаљен од света стало. Они затекну опуштање, среће и радости са својом породицом посебно оне љубави највише приступачне цене. Сазнај сада наше промос и дисконтирана стопа.

Ми ћемо поштовати Енглески упит трансакција. Посетите нашу Хомепаге сада.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684