Caliraya Lake – Roman

Caliraya Lake

 

caliraya lakeCaliraya Lacul este, de fapt, situate în cele trei orase din Laguna, si anume Lumban, Cavinti, si Kalayaan. Este un om-a facut complet cu lac de munte coves nisip si bare de care am putea lauda international.

Mai mult decât atât, este, de asemenea, o casa frumoasa din mai multe statiuni. Tu Caliraya putea atinge de-publice-private sau de transport.

Exista mai multe modalitati de a ajunge la acest loc, dar aici sunt cele doua din el. Unul din Makati prin Expressway de Sud si de alta, de la Alba Iulia, care a luat-ai putea zigzagging prin rulare coline împadurite densa si accidentat ridges de Rizal orase din Teresa, Morong, Baras, Famy si de modul în toate orasele de la Laguna Pillilia, Sinoloan, Pangil, Pakil, Paete si, în final, Lumban în cazul în care este situata unic lac. Timpul de calatorie de la o distanta de aproximativ peste o suta de km de la Manila a fost de doua si jumatate de ora privat duc acolo si, bineînteles, de mult timp, daca luati-o public.

Caliraya Lac si mai putin publice Lac Lumot care conecteaza-o sunt de rezultatele unui proiect de infrastructura. Este, de fapt, un rezervor de mare, construit in 1930 târziu de ingineri americani de aprovizionare cu apa, pentru a Caliraya Hidroelectrica a plantelor. În prezent a devenit o destinatie turistica majora.

Deoarece au fost construite baraje, antreprenori, cu previziune a creat doua comunitati adiacente, care au fost prevazut pentru a fi ecologice a comunitatilor, în cazul în care se poate bucura de frumusetea si bogatia naturii unspoiled. Rezultatele s-au facut de om de munte cu lacuri complet coves de nisip si bare – Lac Caliraya Lacuri si Sierra.

large-mouth black bassÎn fapt, cele doua lacuri sunt singurul loc în întreaga tara în cazul în care filipinez anglers poate încercare de a captura de renumit Largemouth Negre, Bass, una de început de apa dulce gamefish din Statele Unite ale Americii.

Americanii semanate de asemenea, lac cu Largemouth Negre, Bass importate din Statele Unite ale Americii, care continua sa prolifera si de jocul pescari furniza cu anul weekend excitare.

Apele de Caliraya Lac sunt în regula si despre masurile de cincizeci de metri de la sale profunde. Lacul se extinde si asupra roves partial submersibil dealuri care formeaza insule. De maluri sunt lipicioase de lut rosu de pe anumite domenii si pebbled de pe alte domenii.

Apele de adâncime de lac de munte si de puternic care sufla briza de la Sierra Madre lanturi muntoase si a îndepartat Mount Banahaw, face Caliraya Lacul un loc perfect pentru sport, cum ar fi aqua plimbare cu barca, navigare pe vânt si apa schi. Lacul este, de asemenea, ideal pentru pescuit joc destul de mari ca jocul de peste înot aici. O excursie pe apa în jurul lacului este de asemenea disponibila care ar lua aproximativ patru ore.

mountbanahawmountcristobal

Una din statiune nu exista cocotat pe sus de un nivel mint cu vedere la lac de munte si de comenzi o vedere spectaculoasa a lacului si trei mari munti: Banahaw, Cristobal si Makiling, precum si o parte din coada de la Laguna Bay.

mountmakilinglaguna de bay

Caliraya este un loc unde sa va puteti relaxa luxos – sa ia o plimbare barca, pescuit, schi nautic, sau windsail. Sau, puteti doar sa exploreze padurea din jurul sau pur si simplu sa se bucure de briza misto, se bucura de soare si de vânt. Un loc ideal pentru lichidare în jos, dupa toate ca tuberculos si-ritmul rapid de viata în oras, sau o scapare loc cu partenerul tau, prietenii, si familii.

Deci, daca aveti timp, de ce nu va vizitati excelent loc acolo pentru tine de a avea o experienta de neuitat si de minunat!

Bun venit

Lac de Caliraya, mai tare turistice fata locului, în Filipine, în cazul în care oameni straini si locali, acestia se afla în paradis, unde departe de lume pasa. Ei afla de relaxare, fericire si bucurie cu lor de dragoste special cele de familie, la cele mai accesibile de cost. Afla acum nostru promouri si ratele reduse.

Vom aprecia engleza de ancheta a tranzactiilor. Vizitati pagina noastra acum.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684