Caliraya Lake – Norway

Caliraya Lake

 

caliraya lakeCaliraya Lake faktisk ligger i de tre byene i Laguna, nemlig Lumban, Cavinti, og Kalayaan. Det er en menneskeskapte fjellvann komplett med bukten og sand barer som vi kan rose seg internasjonalt.

Mer enn det, det er også et hjem på flere vakre destinasjoner. Du kan nå Caliraya ved offentlig eller privat transport.

Det er flere måter å komme til denne plassen, men her er to av dem. Én fra Makati gjennom Sør Expressway og den andre, fra Askim, som du kan tok zigzagging gjennom thickly forested rullende åsene og robuste ridges av Rizal tettsteder av Teresa, Morong, Baras, Famy og hele veien til Laguna tettsteder av Pillilia, Sinoloan, Pangil, Pakil, Paete og endelig Lumban hvor den unike innsjøen ligger. Den reisetid til en avstand av om over hundre kilometer fra Manila var to og en halv time ved å gå det privat og selvfølgelig mye lengre hvis man tar det offentlig.

Caliraya Innsjø og mindre publicized Innsjø Lumot som forbinder den er resultatet av en infrastruktur prosjekt. Det er faktisk et stort reservoar bygget i slutten av 1930-tallet av den amerikanske ingeniører til å levere vann til Caliraya Hydroelektriske anlegg. I dag ble et viktig turistmål.

Som dams ble konstruert, gründere med framsyn opprettet to tilstøtende miljøer som var seg å være økologiske samfunn, der man kan nyte skjønnheten og rikdommen av uberørt natur. Resultatene var menneskeskapte fjellvann komplett med bukten og sand barer – Caliraya Lake og Sierra Lakes.

large-mouth black bassFaktisk er de to innsjøene er det eneste stedet i hele landet der filippinske sportsfiskere kan forsøke å fange den berømte Largemouth Black Bass, en av de øverste ferskvann gamefish av United States of America.

Amerikanerne også seeded sjøen med Largemouth Black Bass importert fra USA, som fortsatt sprer og gi spillet fiskere med helårig helg spenning.

Vannet av Caliraya Lake er kjølig og tiltak om femti meter på det dypeste. Innsjøen strekker og roves over delvis submerged åser som danner øyer. Ved kysten er for trege rød leire på noen områder og pebbled på andre områder.

Den store dyp på sjøen og i fjellet sterk vind som blåser fra Sierra Madre fjellkjeder og fjernt Mount Banahaw, gjør Caliraya Lake et perfekt sted for Aqua idretter som for eksempel båt-, vind-surfing og vannski. Innsjøen er også ideelle for spill fiske som relativt stort spill fiskene svømmer her. En båttur rundt innsjøen er også tilgjengelig som ville ta cirka fire timer.

mountbanahawmountcristobal

En av de utvei det er perched på toppen av en lav-liggende fjell med utsikt over sjøen og kommandoer med en fantastisk utsikt over sjøen og tre store fjell: Banahaw, Cristobal og Makiling samt halen del av Laguna de Bay.

mountmakilinglaguna de bay

Caliraya er et sted hvor du kan slappe luksuriøst – ta en båttur, fiske, vann ski, eller windsail. Eller du kan bare utforske den omkringliggende skogen eller bare nyte kjølig bris, nyte sol og vind. Et ideelt sted for å trappe ned etter at alle som hektisk og raskt tempo livet i byen, eller en ferie sted med din partner, venner og familie.

Så hvis du har tid, hvorfor ikke du besøker utmerket sted det for deg å ha en fantastisk og uforglemmelig opplevelse!

Velkommen

Den Caliraya Lake, hotteste turist stedet i Norge hvor utenlandske og lokale folk finner seg inn i paradis der borte fra verden bryr seg. De finner seg selv avslappende, lykke og glede med sin kjærlighet som er spesielt familien på rimelig pris. Finn ut nå våre Spesialtilbud og rabatter.

Vi vil sette pris på engelsk henvendelse transaksjoner. Besøk vår hjemmeside nå.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684