Caliraya Lake – Finnish

Caliraya Lake

 

caliraya lakeCaliraya Järvi on itse sijaitsee kolmen kaupunkien Laguna, nimittäin Lumban-Cavinti ja Kalayaan. Se on teko-vuoristo järven täydellinen kanssa kattaa ja hiekan baarit, että voisimme ylpeillä kansainvälisesti.

Enemmän, se on myös kotona useita kauniita resorts. Voisit päästä Caliraya on julkisen tai yksityisen liikenteen.

On olemassa useita tapoja päästä tähän paikkaan, mutta tässä ovat kaksi sitä. Yksi Makati kautta Etelä-Expressway ja muille alkaen Espoo, jota voisi teki zigzagging kautta paksusti metsiköissä arviointisuunnitelma vuoret ja karu harjujen ja Rizal kaupunkien Teresa, Morong, BARAS, Famy ja kaikki tapa Laguna kaupunkien Pillilia, Sinoloan, Pangil, Pakil, Paete ja lopulta Lumban jossa ainutlaatuinen järvi sijaitsee. Että matka-aika etäisyys noin sadan kilometrin päässä Manilla oli kaksi ja puoli tuntia menee siellä yksityisesti ja tietenkin paljon kauan, jos otat sen julkisesti.

Caliraya Järvi ja vähemmän julkisuutta Lake Lumot, joka yhdistää sen tulokset infrastruktuurin hanke. On todella suuri säiliö on rakennettu 1930-luvun lopussa ja Yhdysvaltain insinöörien toimittaa vettä on Caliraya vesivoimalaitokset. Tällä hetkellä tuli tärkein matkailukohde.

Koska padot rakennettiin, yrittäjien kanssa ennakointi on luotu kaksi vierekkäistä yhteisöjä, jotka on suunniteltu olevan ekologinen, joissa voi nauttia kauneuden ja rikkauden koskematonta luontoa. Tulokset olivat man-made Mountain Lakes täydellisenä kattaa sekä hiekan bars – Caliraya Järvi ja Sierra järvien.

large-mouth black bassItse asiassa kaksi järvet ovat ainoa paikka koko maassa, jossa Filippiinien onkijat voi yrittää kiinni kuuluisa Largemouth Black Bass, yksi alkuun makean veden gamefish ja Yhdysvallat.

Amerikkalaiset myös siemenellisellä Järven kanssa Largemouth Black Bass tuotu Yhdysvalloista, joka edelleen lisääntyä ja antaa pelin kalastajien kanssa ympäri vuoden viikonloppuisin jännitystä.

Vesillä Caliraya Järvi on viileä ja toimenpiteitä noin viisikymmentä metriä sen syvin. Järven laajennetaan ja roves yli osittain veden kukkuloita, jotka muodostavat saarilla. Rannoille ovat tahmea punainen savi joillakin alueilla ja pebbled muilla aloilla.

Syvät vedet järveen ja vahva vuoren tuulta että puhaltaa from Sierra Madre vuoristoalueet ja etäinen Mount Banahaw, tee Caliraya Lake täydellinen paikka aqua urheilu, kuten veneily-, tuuli-selailuun ja veden hiihto. Järvelle on myös ihanteellinen peli kalastuksen melko suuri peli kala ui täällä. A venematkan ympäri järvi on myös saatavilla, joka kestää noin neljä tuntia.

mountbanahawmountcristobal

Yhtenä keinona on istua päälle alava vuori overlooking järvelle ja komennot näyttävää Koska järvi ja kolme suurta vuoret: Banahaw, Cristobal ja Makiling samoin kuin hännän osa Laguna de lahdella.

mountmakilinglaguna de bay

Caliraya on paikka, jossa voit rentoutua ylellisesti – ottaa veneen kyydissä, kalastus-, vesi-ski, tai windsail. Tai voit vain tutkia sitä ympäröivä metsä tai vain nauttia viileä tuulta, nauttia auringosta ja tuuli. Ihanteellinen paikka lakkauttamista jälkeen kaikki hektinen ja nopeasti vauhtia elämään kaupunkiin tai pako kanssa parisi, ystäville ja perheille.

Eli jos sinulla on aikaa, miksi et käy erinomainen paikka siellä sinulla on ihana ja unohtumaton kokemus!

Tervetuloa

The Caliraya Järvi, kuumin turistikohde että Filippiineillä, jossa ulko-ja paikallisia ihmisiä löytämään itsensä osaksi paratiisi, jossa kaukana maailman väliä. He rentouttava, onni ja ilo ja rakkaus ovat erityisesti perhe on edullisin kustannuksin. Selvitä nyt mainokset ja Halvat hinnat.

Me arvostamme Englanti selvitys liiketoimista. Tutustu Kotisivu nyt.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684