Caliraya Lake – Dutch

Caliraya Lake

 

caliraya lakeCaliraya Lake is eigenlijk gelegen in de drie gemeenten van Laguna, namelijk Lumban, Cavinti en Kalayaan. Het is een man-made bergmeer, compleet met inhammen en zand balken die we kunnen bogen op internationaal niveau.

Meer dan dat, het is ook een huis van een aantal prachtige resorts. Je zou kunnen bereiken door Caliraya-overheids-of prive-vervoer.

Er zijn verschillende manieren om deze plaats te bereiken, maar hier zijn de twee van. Een uit Makati door de Zuid-Expressway en de andere, uit Antipolo, die u kan zich op het zigzaggen door de dikke laag beboste glooiende heuvels en ruige bergkammen van Rizal steden van Teresa, Morong, Baras, Famy en helemaal tot aan Laguna steden Pillilia, Sinoloan, Pangil, Pakil, Paete en tenslotte Lumban waar de unieke meertje ligt. De reistijd naar een afstand van ongeveer meer dan honderd kilometer van Manilla was twee en een half uur zal er door de particuliere sfeer en natuurlijk veel lang als je in het openbaar.

Caliraya meer en de minder publiciteit Lake Lumot dat verbindt, zijn de resultaten van een infrastructuurproject. Het is eigenlijk een groot reservoir gebouwd in de late jaren 1930 door de Amerikaanse ingenieurs voor de levering van water aan het Caliraya Hydro-elektrische centrales. Op dit moment is een belangrijke toeristische bestemming.

Zoals de dammen werden gebouwd, ondernemers met vooruitziende blik gemaakt twee aangrenzende gemeenschappen die werden opgezet om ecologische gemeenschappen, waar men kan genieten van de schoonheid en rijkdom van de ongerepte natuur. De resultaten waren man-made bergmeren, compleet met inhammen en zand bars – Caliraya Lake en Sierra Meren.

large-mouth black bassIn feite zijn de twee meren zijn de enige plek in het hele land waar Filipijnse vissers kunnen proberen te vangen Largemouth de beroemde Black Bass, een van de top zoetwater gamefish van de Verenigde Staten van Amerika.

De Amerikanen ook het meer bezaaid met Largemouth Black Bass ingevoerd uit de Verenigde Staten van Amerika, die verder te laten groeien en bieden game vissers met het hele jaar door weekeinde opwinding.

De wateren van Caliraya Lake zijn cool en meet ongeveer vijftig meter aan zijn diepste gevoelens. Het meer wordt uitgebreid en gedeeltelijk onder roves over heuvels die eilanden. De oevers zijn van kleverige rode klei op sommige gebieden en kiezel op andere gebieden.

De diepe wateren van het meer en de sterke berg bries waait uit dat de Sierra Madre bergketens en de verre Mount Banahaw, make Caliraya Lake een perfecte plaats voor aqua sporten, zoals scheepvaart, de wind surfen en waterskiƫn. Het meer is ook ideaal voor de vissport als vrij grof wild vissen zwemmen hier. Een rondvaart rond het meer is ook beschikbaar duurt dat ongeveer vier uur.

mountbanahawmountcristobal

Een van de plaats ligt er op de top van een laaggelegen berg met uitzicht op het meer en commando’s een spectaculair uitzicht op het meer en drie grote bergen: Banahaw, Cristobal en Makiling evenals de staart deel van Laguna de Bay.

mountmakilinglaguna de bay

Caliraya is een plek waar je kunt ontspannen luxe – neem een boottocht, vissen, waterskiĆ«n of windsail. Of u kunt verkennen in het omringende bos of gewoon genieten van de koele bries, geniet van de zon en wind. Een ideale plek voor liquidatie na al die hectische en snel tempo het leven in de stad, of een uitje met je partner, vrienden en families.

Dus als u tijd hebben, waarom heb je niet naar de ideale plek voor je te beschikken over een prachtige en onvergetelijke ervaring!

Welkom

De Caliraya Lake, geilste toeristische plek in de Filipijnen, waar buitenlandse en lokale mensen vinden zichzelf in het paradijs waar de weg van de wereld cares. Ze vinden zichzelf ontspanning, geluk en plezier met hun liefde die speciaal zijn gezin hooguit een betaalbare prijs. Ontdek nu onze promos en scherp geprijsde tarieven.

We zullen waarderen Engels onderzoek transacties. Bezoek onze Homepage nu.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684