Caliraya Lake – Danish

Caliraya Lake

 

caliraya lakeCaliraya Lake er faktisk beliggende i de tre byer af Laguna, nemlig Lumban, Cavinti, og Kalayaan. Det er en ikke-naturbestemte Mountain Lake komplet med dække og sand barer, at vi kunne prale internationalt.

Mere end det, det er også et hjem for flere smukke resorts. Du kan nå Caliraya ved-offentlig eller privat transport.

Der er flere måder at nå dette sted, men her er de to af dem. En fra Makati gennem South Expressway og andre, fra Aalborg, hvor du kan fandt de zigzagging gennem thickly skovklædte bakker og robuste ridges af Rizal byerne Teresa, Morong, BARAS, Famy og hele vejen til Laguna byerne Pillilia, Sinoloan, Pangil, Pakil, Paete og endelig Lumban når unik sø er beliggende. Den kørselstid til en afstand af ca mere end hundrede kilometer fra Manila var to og en halv time ved at gå der privat og selvfølgelig, meget længe, hvis du tager det offentligt.

Caliraya Lake og mindre offentlighed Lake Lumot, der forbinder det er resultaterne af et infrastrukturprojekt. Det er faktisk et stort reservoir bygget i slutningen af 1930’erne af den amerikanske ingeniører til at levere vand til Caliraya Vandkraftværk. På nuværende tidspunkt blevet et stort turistmål.

Som dæmninger blev bygget, iværksættere med fremsyn oprettet to tilstødende samfund, som var planlagt til at være økologiske samfund, hvor man kan nyde den skønhed og rigdom med uberørt natur. Resultaterne var ikke-naturbestemte bjergsøer komplet med dække og sand barer – Caliraya Lake og Sierra Lakes.

large-mouth black bassFaktisk er de to søer er det eneste sted i hele landet, hvor filippinske lystfiskere kan forsøge at fange den berømte Largemouth Black Bass, en af de øverste ferskvand gamefish af Amerikas Forenede Stater.

Amerikanerne også ranglisten søen med Largemouth Black Bass importeret fra USA, som fortsætter med at formere sig og give spillet fiskere med året rundt weekend spænding.

Farvandene i Caliraya Lake er cool og foranstaltninger omkring halvtreds meter på sit dybeste. Søen udvider og roves over delvis i bjergene, der danner øer. Kyster er for klæbrig røde ler på nogle områder og pebbled på andre områder.

De dybe vande i søen og den stærke bjerg brise, der blæser fra Sierra Madre bjergkæder og fjern Mount Banahaw, gøre Caliraya Lake et perfekt sted for aqua sportsgrene som sejlsport, vind-surfing og vand skiløb. Søen er også ideel til spil fiskeri som temmelig stor vildt fisk svømme her. En sejltur rundt om søen findes også at ville tage omkring fire timer.

mountbanahawmountcristobal

En af de udvej, der er perched oven på en lavtliggende bjerget vender ud mod søen og kommandoer en fantastisk udsigt til sø og tre store bjerge: Banahaw, Cristobal og Makiling samt halen del af Laguna de Bay.

mountmakilinglaguna de bay

Caliraya er et sted, hvor du kan slappe af luksuriøst – tage en båd tur, fiskeri, vand ski, eller windsail. Eller du kan bare udforske de omkringliggende skov eller bare nyde den kølige brise, nyde solen og vinden. Et ideelt sted for afviklingen ned efter alt det, hektisk og hurtigt tempo liv i byen, eller en flugt sted med din partner, venner og familierne.

Så hvis du har tid, hvorfor ikke, du besøger den fremragende sted der for dig at have en vidunderlig og uforglemmelig oplevelse!

Velkommen

Den Caliraya Lake, varmeste turist-spot i Filippinerne, hvor udenlandske og lokale folk befinder sig i paradis, hvor væk fra verden cares. De befinder sig afslappende, lykke og glæde med deres elsker dem, specielt familien på de fleste overkommelig pris. Find ud nu vores Promoveringer og rabat.

Vi vil sætte pris på engelsk undersøgelse transaktioner. Besøg vores hjemmeside nu.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684