Caliraya Lake – Bulgarian

Caliraya Lake

 

caliraya lakeCaliraya езеро е разположено в трите града на Лагуна, а именно Lumban, Cavinti, и Kalayaan. Той е човек, изработени планинско езеро пълно с заливи и пясък барове, че ние може да се похвали на международно ниво.

Повече от това, че също така е дом на няколко красиви курорти. Може да се достигне Caliraya по-обществени или частни транспорт.

Има няколко начина да постигнат това място, но тук са два от него. Един от Makati чрез Южна автострада и други, от Antipolo, които вие може да е поела zigzagging чрез свиване thickly залесени хълмове и пресечена хребети на Rizal градове на Тереза, Morong, Baras, Famy и по целия път до Лагуна градовете Pillilia, Sinoloan, Pangil, Pakil, Paete и накрая Lumban уникалното езеро, където се намират. Пътуването време на разстояние от около над стотина километра от Манила е два и половина часа, като има свои нужди и разбира се, много дълго, ако сте го публично.

Caliraya езеро и по-малко езеро Lumot публичността, която свързва това са резултатите на инфраструктурен проект. Това е действително голям резервоар построен в края 1930s от американски инженери да доставят вода до Caliraya водноелектрически завод. В момента става основна туристическа дестинация.

Тъй като язовири са изградени, предприемачи с изпреварващи създадени две съседни общности, които са били предвидените за екологични общности, където могат да се насладят на красотата и богатството на неразглезен характер. Резултатите са направени от човека планински езера, пълни с пясък заливи и барове – Caliraya Езеро и Сиера езера.

large-mouth black bassВсъщност, двете езера са единственото място в цялата страна, където Филипински рибари могат да се опитват да хванеш фамозен Largemouth Черно Bass, един от най-големите сладководни gamefish на Съединените американски щати.

Американците също семена езерото с Largemouth Черно Bass, внесени от Съединените щати на Америка, които продължават да пролиферират и предоставя игра рибари с целогодишен уикенд вълнение.

Водите на Caliraya езеро са готини и мерки около петдесет метра най-дълбоката му. Езерото простира и върху roves частично потопени хълмове, които са островите. Бреговете са от лепкава червена глина в някои области и pebbled в други области.

В дълбоките води на язовира и силни планински бриз, че удари от Сиера Madre планински вериги и далечната планина Banahaw, направете Caliraya езеро перфектното място за водни спортове, като гребане, вятърна сърф и водни ски. Езерото също е идеален за риболов, така както игра доста голяма игра риба плува тук. Пътуване с кораб по езеро също е на разположение, че ще отнеме около четири часа.

mountbanahawmountcristobal

Един от курорта има кацнали на върха на ниско разположена планината с изглед към езерото и команди грандиозно оглед на язовира и три големи планини: Banahaw, Cristobal и Makiling, както и част от опашката Лагуна де Бей.

mountmakilinglaguna de bay

Caliraya е място, където можете да се отпуснете луксозно – да вземе лодката езда, риболов, водни ски, или windsail. Или, може просто да проучат околните гори или просто да се насладят на хладен бриз, наслаждавате на слънцето и вятъра. Идеално място за ликвидация, след всичко, което забързаното и бързо темпо живот в града, или бягство място с вашия партньор, приятели и семейства.

Така че, ако имате време, защо да не ви посещение отличните там, за да имат прекрасни и незабравимо преживяване!

Добре дошли

В Caliraya езеро, най-горещото място турист във Филипините, където чуждестранните и местни хора, които намират себе си в рая, където далеч от света пука. Те се оказват отпускащо, щастие и радост с тяхната любов, специално тези на семейството на най-достъпна цена. Разберете сега нашите promos и сконтираните проценти.

Ние ще оценим английски анкетна сделки. Посетете нашата страница сега.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684